Aktuális hírek

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy Marcali családi házas övezetében és Kéthelyen az eddigi zsákos rendszert felváltja az edényes hulladékgyűjtés a biológiailag lebomló hulladékok elszállításánál.

Kérjük, hogy a barna zsákokért idén már ne fáradjanak be az ügyfélszolgálatunkra, a barna kukákat március első két hetében osztjuk azoknak a Tisztelt Ügyfeleknek, akik rendezett díjfizetésűek, és az addig kiküldött Haszonkölcsön szerződést részünkre megfelelően kitöltve visszajuttatják. A barna gyűjtőedények chippel azonosítottak lesznek, díjmentesen biztosítjuk az Ügyfeleknek. Továbbra is elhozzuk a forgalomban lévő, MTKSZ-logós, barna zsákokat, valamint a méretre vágott, kötegelt gallyat. A 120 litert meghaladó mennyiségű hulladéknak vásárolható az ügyfélszolgálatunkon barna zsák, amelyet a barna kuka mellé a gyűjtési napon lehet kihelyezni. A gyűjtőedények kiosztásának módjáról, részleteiről folyamatosan tájékoztatást nyújtunk.

 

A gyűjtési rend nem változik, a korábban meghirdetettek szerint az alábbi időpontokban szállítjuk el a bio hulladékot:

Marcali: március 14. 28, április 11. 25, május 9. 23, június 6. 27, július 18, augusztus 1. 22, szeptember 12. 26, október 10. 24, november 7. 21, december 12.

Kéthely: április 13, május 11, június 15, július 13, augusztus 17, szeptember 14, október 12, november 16.

 

MTKSZ Nonprofit Kft. Szállítás

Marcali Város Önkormányzata

cimer1Marcali Város Önkormányzata

8700 Marcali, Rákóczi u. 11.
Közp. telefon: 06 85 501 001
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Honlappal kapcsolatos észrevételek: 
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.