Aktuális hírek

A Marcali Helyi Közösség Egyesület 2018. augusztus 1-jén 14 órától a Marcali Közös Önkormányzati Hivatal nagytermében tájékoztató fórumot tart a TOP-7.1.1-16-2016-00024 azonosítószámú, „Zöld Korzó – Kortalan kultúra Marcaliban” című pályázat keretében megvalósítandó két helyi felhívással kapcsolatban.

A tájékoztató fórumon bemutatásra kerül a 2018. június 20-án megjelent „Kulturális Korzó” Vásártér felújítása című helyi felhívás (kulcsprojekt), ami a vásártér új funkcióval való megtöltését célozza. (A felhívás megtekinthető a clld.marcali.hu honlap „Pályázatok” fül alatt.)

Szintén bemutatásra kerül a megjelenés előtt álló „Itt a helyed” című helyi felhívás, aminek keretén belül

  • közösségi akciók (pl. hagyományőrző programok, tematikus alkotóversenyek, közterületszépítés verseny, képzőművészeti kiállítások, zenei koncertek),
  • önkéntességet népszerűsítő programok
  • személyiségfejlesztő, érzékenyítő programok
  • közösségi használatra kialakított kommunikációs csatornák

megvalósítására nyílik lehetőség.

Az „Itt a helyed” című felhívást a Marcali Helyi Közösség Egyesület véglegesítette, az Irányító Hatóság által kiállított szabályossági nyilatkozat megérkezését követően – várhatóan egy héten belül – ezt a felhívást is megjelentetjük. A tájékoztató fórumon a felhívás részletesen bemutatásra kerül.

A pályázni az „Itt a helyed” a felhívásra a következő marcali szervezetek tudnak majd: helyi önkormányzat, helyi önkormányzati költségvetési szerv, helyi nemzetiségi önkormányzat, sportegyesület, vallási tevékenységet végző szervezet, nemzetiségi egyesület, egyéb egyesület, egyházi jogi személy, közalapítvány, egyéb alapítvány, lakásszövetkezet, társasház.

A pályázaton elnyerhető összeg: minimum 2 millió Ft, maximum 20 millió forint.

Várunk minden érdeklődőt!

Ha érdekel, kik is vagyunk és mi is ez a pályázat (mozaikszóval: CLLD) látogass el honlapunkra!

clld.marcali.hu

 

Marcali Város Önkormányzata

cimer1Marcali Város Önkormányzata

8700 Marcali, Rákóczi u. 11.
Közp. telefon: 06 85 501 001
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Honlappal kapcsolatos észrevételek: 
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.